FOTOGRAFISANJE PROIZVODA

Produkt i reklamna fotografija
F Digital nudi profesionalno fotografisanje proizvoda i pravljenje reklama

ZAŠTO JE KORISNO IMATI KVALITETNU FOTOGRAFIJU PROIZVODA?

Kvalitetna fotografija je najbitniji činilac pravilnog predstavljanja proizvoda i/ili usluge koje Vi kao preduzetnik nudite svojim potencijalnim klijentima.

Kada imate fotografiju koja jasno vizuelno i kvalitativno dočarava publici osobine i namenu proizvoda imate u startu veću šansu da se istaknete u moru sličnih i na pravi način dođete do klijenta.

 

Fotografija proizvoda

Fotografija proizvoda ili produkt fotografija  koristi se u štampanim medijima za potrebe kataloga, brošura, jelovnika i u digitalnim medijima – online prodavnicama, Facebook i Instagram shop, lending stranicama…

Svi delovi proizvoda moraju da budu oštri na fotografiji, jasno vidljivi od ivice do ivice, boje proizvoda moraju da budu verodostojne koliko god je to moguće (u praksi postoje odstupanja u prikazivanju realnih boja u zavisnosti od tipa i kvaliteta ekrana na uredjaju ili od kvaliteta štampe ako je u pitanju štampani medij).

Pozadina kod ovakvih fotografija je neutralna, najčešće bela kako bi se sam proizvod istakao.

Post produkcija je proces gde se otklanjaju male nepravilnosti samog proizvoda – ogrebotine, fleke, podešava se osvetljenost pozadine a sve u cilju da se krajnji proizvod, tj. fotografija Vašeg proizvoda dovede do savršenstva i da on lakše nadje put do potrošača.

F Digital koristi najsavremeniju opremu i najnovija softverska rešenja (Adobe paket) u svom radu.

Fotografija proizvoda je jedna od usluga koju nudi F Digital Požarevac

F Digital Požarevac nudi izradu fotorafija za reklame

Reklamna fotografija

Za razliku od produkt fotografije koja treba da bude precizna i da predstavlja realnu prezentaciju proizvoda, reklamna fotografija daje više “umetničke slobode” fotografu koji kroz dobro osmišljenu kompoziciju svetla, pozadine i detalja stvara priču čiji je osnovni cilj da kod gledalaca izazove emociju i da zadrži njegovu pažnju.
Sam ambijent i scenografija bilo da je u pitanju studio ili fotografisanje u lokalu, prvenstveno zavise od vrste i namene proizvoda i/ili usluge, želje klijenta ali i od trendova u reklamnoj fotografiji koje moramo pratiti i kako bi kombinujući te faktore izazvali najbolju moguću reakciju potencijalnih konzumenata jer klijent to od nas očekuje.

Ukoliko i Vi želite saradnju sa nama pošaljite nam mail, poruku ili nas pozovite na broj 065 242 78 91 a mi ćemo se potruditi da pronadjemo najbolje rešenje za Vaš biznis.